Diner kaart MAES21

Spelregels menukaart

Voorgerecht OF soep – hoofdgerecht – nagerecht € 34,95
Voorgerecht OF soep – tussengerecht – hoofdgerecht – nagerecht € 39,95
Voorgerecht – soep – tussengerecht – hoofdgerecht – nagerecht € 43,95
Geniet!

Diner kaart MAES21

Spelregels menukaart

Voorgerecht OF soep – hoofdgerecht – nagerecht € 34,95
Voorgerecht OF soep – tussengerecht – hoofdgerecht – nagerecht € 39,95
Voorgerecht – soep – tussengerecht – hoofdgerecht – nagerecht € 43,95
Geniet!

• DINER •
VOORGERECHTEN

Carpaccio van, met sesam mirin vinaigrette gemarineerde, tonijn. Samen met een compote van gepofte aubergine en een bitterbal van zalm en garnaaltjes

Rundertartaar met truffelmayonaise en een gepocheerd eitje. Gegarneerd met rucola, frisee en Parmezaanse kaas

Hoenderrouleau, afgelakt met appelstroop en boerenjongens. Geserveerd met een paddenstoelensalade

Notencouscous met loempiaatjes van Val Dieu kaas, een frisse salade en een crème van honing en aceto

SOEPEN

Huisgemaakte runderbouillon met ouderwets lekkere
mergballetjes en groentjes

Kreeftensoep met diverse huisgerookte vissoorten

Romige bospaddenstoelensoep met cèpes en een vleugje truffel

TUSSENGERECHTEN

Eendenconfit met low and slow gegaarde eendenborst op een crème van pastinaak samen met een saus van rode port en sjalotjes

Zeebaars, geserveerd met spinazie en een crème van bloemkool uit ons MAESFELD, geserveerd met een saus van witte wijn en rode bietjes

Paddenstoelenrisotto met gefrituurde paddo’s gevuld met olijven en een saus van truffe

HOOFDGERECHTEN

Kabeljauw, op het vel gebakken, met een cannelloni van prei gevuld met kruidige paprika en bulgur. Geserveerd met een crème van bloemkool en spinaziesalade

In kruiden gemarineerde runderlende met een taartje van Charlotte aardappel, spekjes en bosui. Geserveerd met knolselderij en een krachtige saus van rode wijn

Trio van hert: biefstuk, sparerib en kroketje. Geserveerd met rode kool, pommes dauphine en een jus van laurier en rode wijn

Bloemkoolcurry met zoete aardappel, quinoa, kikkererwten en pikante tofu

NAGERECHTEN

Kerstdessert: Naked snicker, caramelparfait, vanille crème brûllée en sabayon froid

Vanille ijs met slagroom en chocolade saus

Koffie met bonbons

VOORGERECHTEN

Carpaccio van, met sesam mirin vinaigrette gemarineerde, tonijn. Samen met een compote van gepofte aubergine en een bitterbal van zalm en garnaaltjes

Rundertartaar met truffelmayonaise en een gepocheerd eitje. Gegarneerd met rucola, frisee en Parmezaanse kaas

Hoenderrouleau, afgelakt met appelstroop en boerenjongens. Geserveerd met een paddenstoelensalade

Notencouscous met loempiaatjes van Val Dieu kaas, een frisse salade en een crème van honing en aceto

SOEPEN

Huisgemaakte runderbouillon met ouderwets lekkere
mergballetjes en groentjes

Kreeftensoep met diverse huisgerookte vissoorten

Romige bospaddenstoelensoep met cèpes en een vleugje truffel

TUSSENGERECHTEN

Eendenconfit met low and slow gegaarde eendenborst op een crème van pastinaak samen met een saus van rode port en sjalotjes

Zeebaars, geserveerd met spinazie en een crème van bloemkool uit ons MAESFELD, geserveerd met een saus van witte wijn en rode bietjes

Paddenstoelenrisotto met gefrituurde paddo’s gevuld met olijven en een saus van truffe

HOOFDGERECHTEN

Kabeljauw, op het vel gebakken, met een cannelloni van prei gevuld met kruidige paprika en bulgur. Geserveerd met een crème van bloemkool en spinaziesalade

In kruiden gemarineerde runderlende met een taartje van Charlotte aardappel, spekjes en bosui. Geserveerd met knolselderij en een krachtige saus van rode wijn

Trio van hert: biefstuk, sparerib en kroketje. Geserveerd met rode kool, pommes dauphine en een jus van laurier en rode wijn

Bloemkoolcurry met zoete aardappel, quinoa, kikkererwten en pikante tofu

NAGERECHTEN

Kerstdessert: Naked snicker, caramelparfait, vanille crème brûllée en sabayon froid

Vanille ijs met slagroom en chocolade saus

Koffie met bonbons