Diner kaart MAES21

Spelregels menukaart

Voorgerecht OF soep – hoofdgerecht – nagerecht € 34,95
Voorgerecht OF soep – tussengerecht – hoofdgerecht – nagerecht € 39,95
Voorgerecht – soep – tussengerecht – hoofdgerecht – nagerecht € 43,95
Geniet!

Diner kaart MAES21

Spelregels menukaart

Voorgerecht OF soep – hoofdgerecht – nagerecht € 34,95
Voorgerecht OF soep – tussengerecht – hoofdgerecht – nagerecht € 39,95
Voorgerecht – soep – tussengerecht – hoofdgerecht – nagerecht € 43,95
Geniet!

• DINER •
VOORGERECHTEN

Carpaccio van zalm en witvis
Limoencrème – zoetzuur van rode bietjes en radijsjes – frisse salade.

Low and slow gegaarde eendenborst
Appelcompote – parelcouscous – wasabi – sinaasappelstroop

Rouleau van parelhoender
Pickels – truffelcrème – aardappelkrokantjes

Rode bietencremeux
Polentakoekjes – limabonen – dillecrème

SOEPEN

Pastinaak-/ pomodorisoep
Gember – gebrande amandelen

Paddenstoelensoep
Shittake – oesterzwammen – truffel – bosui

Witlofsoep
Parmezaanse kaas – gebrande mosterdzaadjes

TUSSENGERECHTEN

Op de huid gebakken makreel
Parelcouscous – kreeftensaus

Geplukt varkenshiel
Affligem dubbel – gebakken ganzenlever – eigen jus

Cannelloni
Zoete aardappel – quinoa – kikkererwten – jus van pomodoritomaten

HOOFDGERECHTEN

Kabeljauw (op de huid gebakken)
Crème van gebrande bospeen – saffraansaus

Runderlende
Knolselderij – rode wijn-/ saliesaus

Hertenbiefstuk
Kroketje van wildzwijnswangen – winters palet – laurierjus

Paddenstoelenrisotto
Gevulde portobello – oude kaas – witte wijn

NAGERECHTEN

Grand dessert
Diverse lekkernijen uit eigen keuken

Aangeklede koffie
Café Marakesh likeur – bonbon – slagroom

Dame blanche
Vanille ijs – chocoladesaus – slagroom

VOORGERECHTEN

Carpaccio van zalm en witvis
Limoencrème – zoetzuur van rode bietjes en radijsjes – frisse salade.

Low and slow gegaarde eendenborst
Appelcompote – parelcouscous – wasabi – sinaasappelstroop

Rouleau van parelhoender
Pickels – truffelcrème – aardappelkrokantjes

Rode bietencremeux
Polentakoekjes – limabonen – dillecrème

SOEPEN

Pastinaak-/ pomodorisoep
Gember – gebrande amandelen

Paddenstoelensoep
Shittake – oesterzwammen – truffel – bosui

Witlofsoep
Parmezaanse kaas – gebrande mosterdzaadjes

TUSSENGERECHTEN

Op de huid gebakken makreel
Parelcouscous – kreeftensaus

Geplukt varkenshiel
Affligem dubbel – gebakken ganzenlever – eigen jus

Cannelloni
Zoete aardappel – quinoa – kikkererwten – jus van pomodoritomaten

HOOFDGERECHTEN

Kabeljauw (op de huid gebakken)
Crème van gebrande bospeen – saffraansaus

Runderlende
Knolselderij – rode wijn-/ saliesaus

Hertenbiefstuk
Kroketje van wildzwijnswangen – winters palet – laurierjus

Paddenstoelenrisotto
Gevulde portobello – oude kaas – witte wijn

NAGERECHTEN

Grand dessert
Diverse lekkernijen uit eigen keuken

Aangeklede koffie
Café Marakesh likeur – bonbon – slagroom

Dame blanche
Vanille ijs – chocoladesaus – slagroom